Sprøjtemaling af køkkenlåger

Vores proces, det er nemt

Et næsten uendeligt antal muligheder for at få dit køkken til den helt rigtige farve, du har længtes efter, så tag din inspiration.

Nyt køkken om en uge
Pris fra 7000 .- / køkken

Læs mere under vores prisliste

SÅDAN FUNGERER DET 

 

Fire enkle trin til et flot nymalet køkken

 

1. Få et tilbud

Få et tilbud med vores prisberegner

2. AFTAL TID

Book tid så kommer vi selv og henter hos dig

*

3. VI AFHENTER HOS DIG PÅ DEN AFTALTE TID

Køkkenet skal være skilt ad og klar til når vi kommer

Z

4. LEVERING AF DINE NYMALEDE KØKKENDELE

Sker indenfor 10 dage 

Få et tilbud:
Efter vi modtager din interesse, mailer vi dig en tilbud basseret på dine oplysninger. Vi foreslår også en dato og tid for afhentning og tilbagelevering af din bestilling. Vi afhenter hos dig på den aftalte tid: Det er vigtigt at du selv demonterer køkkendelene, og skiller ad de diverse håndtag, skruer eller andet der er fastgjort til delene og bringe dem til bilen. Vi afhenter det fra kantsten og kører det hele til vores værksted. Her restaurerer vi efter dine ønsker, og derefter leverer vi det tilbage til din kantsten. Når vi henter delene, gennemgår vi bestillingen sammen og dobbelttjekker at alt stemmer.

Vores proces efter afhentning:
Vi forbereder delene og begynder med at slibe og spartle eksisterende skader. Derefter sliber vi forside, bagside og kanterne på alle delene. Vi kan også udfylde huller efter ønske, som f.eks hvis du vil skifte til nye håndtag. Vi primer og mellemsliber (sand) og derefter sprøjtemaler vi delene. Når delene er tørre efter et par dage er de klar til tilbagelevering – indenfor 10 dage vi har modtaget dem.

Farve:
Du skal have valgt din ønskede farve senest ved afhentning og oplyse os med en RAL eller NCS-kode. For at undgå at vi bruger en forkert farvetone accepterer vi kun koder – få inspiration hos din nærmeste malingsbutik. Nogle køkkenlåger kan ikke skilles fra skuffer, i sådan et tilfælde tager vi hele skuffen med. Vi kan desværre hverken tilbyde demontering eller montering af køkkendelene. Vores gode priser inkluderer kun transport og maling.

Priser:
De priser vi tilbyder er baseret på de oplysninger vi har fået via prisberegneren og inkluderer altid følgende: 1) Rengøring af overflader med malegrundrens 2) Slibning af alle overflader 3) Grundlæggende maling – ét lag 4) Mellemslibning af alle overflader 5) Sprøjtemaling – ét lag 6) Transport Hvis du ønsker at chaufføren skal bære køkkenlågerne fra dit hjem til bile, oplys os med detaljerne og vi vil give dig prisen for dette. Ønskes der reparation af skader, ekstra rengøring, latexfug på spejllåge eller udfyldning af huller koster det ekstra. Medmindre det har været aftalt er disse ekstra service ikke inkluderet i prisberegnerens tilbudte pris. Priserne i tilbuddet er inklusiv moms.

Vores garanti: 
2 års garanti på vores arbejde. Dette gælder ikke for underliggende eller skjulte fejl, som eksempelvis gamle reparationer. Garanti ydes heller ikke på døre med bevægelige materiale såsom spejldøre, massiv træ /finér. Latexfuger på spejldøre reducerer risikoen for revner, men på trods af det er det ikke en garanti for at det ikke sker alligevel.

S Metod AB Org nummer 559210-1454