Betingelser for kontrakten

Ansøgning:
Disse generelle betingelser gælder mellem Sprøjtemaling af Køkkenlåger ApS (“Sprøjtemaling af Køkkenlåger CVR-nr 44251728 , og dets privatkunder (“Forbrugeren”), der bestiller Sprøjtemaling af Køkkenlåger tjenester. Forbrugeren er derfor en fysisk person, som har bestilt en tjenesteydelse hos Sprøjtemaling af Køkkenlåger. Forretningsbetingelserne gælder som et tillæg til forbrugerens bestilling. Forbrugeren er selv ansvarlig for at læse disse vilkår og betingelser vedrørende køb af en tjeneste og behandling af personoplysninger.

Ydelser:
Kunden angiver, hvilke ydelser der ønskes via Sprøjtemaling af Køkkenlåger hjemmeside, og der udarbejdes et tilbud udelukkende på baggrund af disse valg. Tilbuddet sendes pr. e-mail til forbrugeren sammen med disse vilkår og betingelser. Når forbrugeren skriftligt accepterer tilbuddet, anses ordren for at være afgivet, og derved accepteres disse vilkår og betingelser. Hvis det viser sig, at forbrugeren har givet forkerte oplysninger eller ikke har inkluderet alle de ønskede tjenester, skal tilbuddet justeres, så det indeholder alle de ønskede tjenester. Det opdaterede tilbud vil derefter blive kommunikeret skriftligt, enten via e-mail eller SMS.

Pris:
Den tilbudte pris inkluderer slibning, et lag primer, mellemslibning og et lag maling med Sherwin Williams industrimaling glansværdi 35 for hvid eller Tikkurila glansværdi 25 for alle andre farver, medmindre andet er angivet. Hvis der kræves eller ønskes en anden glans, skal der indsendes en separat pris. Med hensyn til ’slibningen’, der er inkluderet i prisen, skal det bemærkes, at det omfatter slibning af et lag maling med det formål at opnå en glat udmalet overflade. Hvis der er flere lag maling eller skader, der skal udfyldes, vil dette blive faktureret som ekstra arbejde, og det vil være ud over prisen i henhold til det udstedte tilbud

Leveringstiden
er en uge fra det tidspunkt, hvor forbrugeren afleverer produkterne på den angivne adresse hos Sprøjtemaling af Køkkenlåger og inden for den angivne åbningstid. Forbrugeren informeres i forbindelse med tilbuddet om, hvornår det bestilte arbejde vil være afsluttet og kan afhente produkterne på den angivne adresse og inden for de angivne åbningstider. I tilfælde af forsinkelse i leveringen forpligter Sprøjtemaling af Køkkenlåger sig til at informere forbrugeren om forsinkelsen så hurtigt som muligt og angive en ny dato for levering. Sprøjtemaling af Køkkenlåger anses ikke for at være forsinket, hvis forsinkelsen skyldes forsinkelser hos leverandører, der benyttes af Sprøjtemaling af Køkkenlåger. Ved bestilling af returtransport: Du transporterer selv dine låger, skuffer osv. til og fra porten eller indgangen. Vi sørger for, at én person bærer varerne fra døren/indgangen, men ikke ind i boligen eller op ad trapper. Du udleverer/modtager og hjælper med at bære, hvis det er nødvendigt. Bærehjælp ind i køkkenet eller tunge dele, der kræver 2 til at bære, kan bestilles for 400kr pr. påbegyndt halve time, hvilket normalt er nok til et køkken af normal størrelse.

Vid beställning av transport tur och retur: du fraktar själv dina luckor, lådor mm till och från port eller entré. Vi ordnar bärhjälp av en person från port/entré, ej in i bostaden eller uppför trappor. Du lämnar ut/tar emot och hjälper till med bärhjälp om så krävs. Bärhjälp in till köket eller tunga delar som kräver 2 att bära kan beställas mot kostnad av 400kr per påbörjat halvtimme som i normalt räcker för en normalt storlek av kök.

Afhentning og levering af produkter:
Forbrugeren forpligter sig til at
– afhente og aflevere produkterne på det angivne sted, på den aftalte dag og inden for den angivne åbningstid
– efterlade produkterne rengjorte og fri for fedt og/eller snavs. Hvis rengøring er påkrævet, tillægges et ekstra gebyr på 600kr,
– efterlade produkterne fri for håndtag, hængsler og andre dele af dørene/lågerne, der kan skrues af. I tilfælde af at demontering skal udføres af Sprøjtemaling af Køkkenlåger, vil der blive tillagt et gebyr på 600kr
– efterlad produkterne demonteret på en sådan måde, at hele skabe ikke indsendes uden demonterede dæksler,
– efterlade låger uden håndtag, låse og hængsler, så længe hængslerne ikke skal males i samme farve,
– efterlade skuffer med demonterede fronter, så længe de ikke er limet. Hvis fronten ikke er afmonteret, tillægges et gebyr på 40kr. skuffe
– du er ansvarlig for levering og afhentning, da Sprøjtemaling af Køkkenlåger ikke tilbyder transportassistance,
– lever produkterne på en vogn, der er tildelt af kundeservice,
– kontroller og undersøg produkterne ved afhentning, og sørg for, at alt er inkluderet.
Hvis produkterne ikke kan afhentes på den aftalte dato, skal dette meddeles til info@sprojtemaling.dk og produkterne skal derefter afhentes senest en uge efter den oprindeligt aftalte dato. Hvis produkterne ikke er afhentet efter en uge, vil der blive opkrævet et ekstra gebyr på 160kr/dag for den lagerplads, som de produkter, der ikke kan bruges i produktionen, optager.

Andet:
Latexfugning udføres med en finger, og afhængigt af farven kan den være mere eller mindre synlig. På vitrinedøre med lister på bagsiden skal glasset fjernes og derefter genmonteres. På døre med indbygget glas tildækkes glasset før grunding og afdækkes igen efter maling. Små ujævnheder kan være synlige på grund af sprøjtepistolens tryk. I tilfælde af såkaldt malet glas kan farven på glasset gå af, når afdækningstapen fjernes, hvilket vi ikke kan forudse eller tage ansvar for at udbedre eller forhindre. Vi synes, at træstrukturen efter maling er smuk. Hvis man ikke ønsker at se træstrukturen, er det nødvendigt at bestille porefyldning, som udføres på f.eks. finérdetaljer for at gøre døren helt glat efter lakering. Hvis du vælger ikke at lave porefyldning, vil du se noget af træstrukturen efter maling. Billeder og videoer af køkkener kan gemmes og bruges til markedsføringsformål.

Fortrydelsesret:
Når loven om fjernsalg anvendes, har forbrugeren en fortrydelsesret på 14 dage fra datoen for indgåelse af kontrakten. Sprøjtemaling af Køkkenlåger vil gerne minde dig om, at du ved at indsende produkterne inden for 14 dage efter ordrebekræftelsen har accepteret, at arbejdet påbegyndes i fortrydelsesperioden. Der er ingen fortrydelsesret for gennemførte tjenester, og i tilfælde af at du gør brug af din fortrydelsesret, vil du være forpligtet til at betale for alt udført arbejde. Du godkender også, at produkterne ikke kan returneres på grund af tjenestens art.

Yderligere arbejde:
Ekstra ydelser som udfyldning af huller efter håndtag, forsegling med latex på spejldøre, udfyldning og slibning af skader og fjernelse af maling er ikke inkluderet, medmindre det specifikt er bestilt skriftligt. Med hensyn til indvendige døre er fjernelse af eventuelle skilte og spartling, hvor skilte har været placeret, ikke inkluderet, men der gives en separat pris for dette. I tilfælde af at forbrugeren indleverer skræddersyede skabe, som ikke kan afmonteres, vil der blive givet en separat pris for afmontering. For XXL-garderobedøre eller lågesider, der er over 2,2 m, lægges 10% til den oplyste pris for håndtering, medmindre andet er aftalt skriftligt. For døre med f.eks. aluminiumskanter eller lignende på dørene, og som ikke skal lakeres, er der en ekstra omkostning for tildækning og afdækning på 600kr/time. Der gives en separat pris for spartling af skader på døre, så længe dette ikke udtrykkeligt er inkluderet i det afgivne tilbud. Hvis en indsendt dør er en glasdør, og dette ikke er blevet specificeret, da tilbuddet blev anmodet, vil der blive tilføjet en pris på 150kr pr. glasdør. Senest på tilbudsdagen skal forbrugeren angive NCS-farvekode via e-mail. Standardfarver fra malingsproducenter koster 600kr at producere. For specialfarver skal der leveres en farveprøve, og der vil blive opkrævet et ekstra gebyr på 600kr. Produktion af produktets nuværende farve kan leveres til en pris på 600kr.

Betaling:
Forbrugeren forpligter sig til at betale den aftalte pris ved afhentning af produkterne. Betaling sker via bank kort, og kvittering modtages pr. e-mail senest dagen efter betaling er sket. Alle priser til forbrugere er i DKK og inklusive moms.

Garanti:
Der er to års garanti på det udførte arbejde. Dette omfatter ikke underliggende eller skjulte defekter som f.eks. gamle reparationer. Der er ingen garanti på døre med bevægeligt materiale (spejldøre, massiv træ/finér). Reklamation over fejl og mangler skal ske via e-mail.

Datahåndtering:
Forbrugeren accepterer, at Sprøjtemaling af Køkkenlåger gemmer e-mailsamtaler i 4 år til garanti- og markedsføringsformål, eller indtil forbrugerens samtykke trækkes tilbage. Sprøjtemaling af Køkkenlåger forpligter sig til at behandle personoplysninger i overensstemmelse med den generelle forordning om databeskyttelse (GDPR). Disse vilkår og betingelser kan ændres, hvilket kræver en ny tilladelse fra kunden.